Wij zijn ervan overtuigd dat het succes van het zelf geven van muzieklessen afhangt van een persoonlijke coaching in de klas. Elke leraar stapt met zijn eigen beginsituatie in dit traject, de musicoach zorgt voor een begeleiding afgestemd op het niveau van de leraar en de klas.

Ons eerste aandachtspunt is dat jij je veilig en zeker gaat voelen bij het geven van die muzieklessen. Daarom hebben we muzieklessen ontworpen die je op je eigen niveau kan gebruiken.

Ons tweede aandachtspunt is tijdsbesparing: De lessen zijn uniform en duidelijk opgebouwd. Er is een duidelijke digitale handleiding bij elke les waarin elk stapje in het kort wordt uitgelegd. Na het coachingstraject ben je in staat om binnen 10 minuten een muziekles voor te bereiden.

Ons derde aandachtspunt is samenwerking: Door het intensieve contact tijdens het coachingstraject bouwen we een band op met jou en je collega's. Ook na het traject houden we contact met elkaar. Er is een Opfristraject in het volgend schooljaar. We blijven communiceren over nieuwe lesidee├źn en tools. We laten je niet los!

Naar digitale methode...

Collega Daisy Mertens, (Leraar van het Jaar 2017) zegt iets belangrijks in het laatste deel van het filmpje: Zij heeft coaching gehad van Musicoach.nl op haar school De Vuurvogel in Helmond! Hoor wat zij er nu over zegt!

We mogen trots zijn dat Koningin Maxima nu ook weet dat onze methode blijkbaar goed werkt!