INFORMATIE

NIEUWS

PROEFLESSEN

SUPPORT

April 2017: Samenwerking Kunstkwartier


Vanaf deze maand is Musicoach.nl een nauwere samenwerking gestart met Kunstkwartier Helmond. Samen hebben zij ervoor gezorgd dat er nieuwe musicoaches werden opgeleid. Deze worden in de regio Helmond (ook Geldrop-Mierlo en Nuenen) ingezet bij de aanvragen van scholen die de methode van Musicoach.nl willen gaan gebruiken.

Een aantal van deze nieuwe coaches woont en werkt buiten de de regio Helmond en kunnen daar ook deze methode gaan gebruiken.

Musicoach.nl werkt al 8 jaar samen met Cultuurcontact Helmond.

De nieuwste en vernieuwde lessen

Nieuwsbrief
augustus 2017
Nieuwsbrief
september 2017

Tijdens het Symposium 'Morgen Méér Muziek in de Klas' op 22 maart 2017 mocht de collega links in beeld (Elly Brisko van BS De Vuurvogel) in het bijzijn van Koningin Maxima vertellen hoe leuk en belangrijk zij muzieklessen vindt. Zij heeft de laatste twee jaar coaching gehad van Musicoach.nl!

Collega Daisy Mertens, (Leraar van het Jaar 2017) zegt iets belangrijks in het laatste deel van het filmpje: Zij heeft coaching gehad van Musicoach.nl op haar school De Vuurvogel in Helmond! Hoor wat zij er nu over zegt! We mogen trots zijn dat Koningin Maxima nu ook weet dat onze methode blijkbaar goed werkt!

Nieuwsbrief
oktober 2017
Nieuwsbrief
november 2017
Nieuwsbrief
december 2017
Nieuwsbrief
januari 2018
Nieuwsbrief
februari 2018
Nieuwsbrief
maart 2018
Nieuwsbrief
april 2018
Nieuwsbrief
mei 2018
Nieuwsbrief
juni 2018